Scroll Top

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η αρχική ίδρυση της Edifice έγινε το 1983 απο τον Γεώργιο Ασμαργιαννάκη(Πολιτικό Μηχανικό) με την επωνυμία “Τεχνικό Γραφείο Ασμαργιαννάκης Γεώργιος”, όπου στην σύνεχεια μετονομάστηκε στην τωρινή επωνυμία της “Edifice”.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η Edifice είναι μια ανεξάρτητη φίρμα, βασισμένη στις αρχές των ιδρυτικών μελών της με κύριο στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, επιδιώκοντας πάντα την μοναδικότητα. Με κύρια πεποίθηση ότι μέσω ενός σωστά δομημένου περιβάλλοντος μπορούμε να αλλάξουμε την ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο, βοηθάμε τους πελάτες μας να αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις τους, αξιοποιώντας τις τεχνικές μας δεξιότητες σε συνδυασμό με τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα στο χώρο.

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ομάδα μας με την πάροδο των χρόνων επεκτάθηκε από 2 σε 20 άτομα. Η έδρα μας είναι στο Ηράκλειο Κρήτης.
Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ανεξάντλητες δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες. Είμαστε η Edifice. 

ΙΔΡΥΤΕΣ

Ασμαργιαννάκης Γεώργιος
Πολιτικός Μηχανικός M.Sc.
Ασμαργιαννάκης Πέτρος
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών PhD

Ο Γεώργιος Ασμαργιαννάκης αποφοίτησε από τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Έχοντας ξεκινήσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία από το 1983, έχει αποκτήσει βαρυσήμαντη εμπειρία σε πάσης φύσεως μελετητικά και κατασκευαστικά έργα.

 

Στην Edifice έχει την εποπτεία όλων των έργων που εμπίπτουν στο πεδίο του Αρχιτέκτονα και Πολιτικού Μηχανικού.

Ο Πέτρος Ασμαργιαννάκης αποφοίτησε από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Συνέχισε τις σπουδές του, κατακτώντας δύο μεταπτυχιακούς τίτλους στην Ηλεκτρολογία & Μηχανική Υπολογιστών (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο) και στη Διαχείριση Τεχνολογίας & Καινοτομίας (Πολυτεχνείο Κρήτης), ενώ, επιπλέον, αποτελεί διδάκτορας στον Τουρισμό και τη Διοίκηση & Ανάπτυξη Ξενοδοχειακών Μονάδων (Πολυτεχνείο Κρήτης – Audencia Business School).

 

Ο Δρ. Ασμαργιαννάκης είναι μέλος του International Register of Certificated Auditors (IRCA) και του Chartered Quality Institute (CQI).

Κατά τη διάρκεια των ετών που δραστηριοποιείται στο επάγγελμα, έχει συμμετάσχει στη μελέτη και την κατασκευή απαιτητικών έργων (ιδιωτικών και δημοσίων) στην Ελληνική Επικράτεια και στο εξωτερικό με έμφαση στις τουριστικές μονάδες.

 

Στην Edifice έχει την εποπτεία όλων των έργων που εμπίπτουν στο πεδίο του Ηλεκτρολόγου και Μηχανολόγου Μηχανικού, ενώ έχει αναλάβει και το ρόλο του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων.

Η Μαρία Αβραμίδη αποφοίτησε από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Politecnico di Milano.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, η οποία ξεκίνησε το 1983, έχει αναλάβει πολλαπλές αρχιτεκτονικές μελέτες σε μία τεράστια ποικιλία έργων.

 

Στην Edifice ο ρόλος της είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με θέματα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

Ρένα Νηστικάκη
Αρχιτέκτων Μηχανικός M.Sc.
Βαλίνα Χατζηνικολάου
Aρχιτέκτων Μηχανικός M.Sc.
Ειρήνη Σημαντηράκη
Αρχιτέκτων Μηχανικός M.Sc

H Ρένα Νηστικάκη σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Συνέχισε τις σπουδές  της στον τομέα του Interior Design, λαμβάνοντας πιστοποίηση από τον φορέα της ACTA.

 

Πριν ενταχθεί στην ομάδα της Edifice, εργάστηκε σε γραφεία σε Ηράκλειο και Αθήνα, αποκτώντας εμπειρία πάνω στη μελέτη και κατασκευή μεγάλων κτηρίων.

Διαθέτει γνώσεις σε θέματα πολεοδομικής νομοθεσίας και νομιμοποιήσεων.

H Βαλίνα Χατζηνικολάου σπούδασε Αρχιτεκτονική στο DMU of Leicester του Ηνωμένου Βασιλείου, κάτοχος (R.I.B.A. Part I, II).

Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) .

 

Πριν ενταχθεί στην ομάδα της Edifice εργάστηκε σε αρχιτεκτονικό γραφείο για 3 χρόνια και έπειτα δημιούργησε το προσωπικό της αρχιτεκτονικό γραφείο στο Ηράκλειο δουλεύοντας σαν ελεύθερος επαγγελματίας για 13 χρόνια όπου ασχολήθηκε με την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών, την κατασκευή, το interior design και τον τρισδιάστατο σχεδιασμό ιδιωτικών έργων.

Το portfolio της περιλαμβάνει έργα κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχεία.

Είναι μέλος  της ομάδας Edifice από τον Αύγουστο του 2018 και αναλαμβάνει την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών, τον τρισδιάστατο σχεδιασμό κτιρίων και την έκδοση οικοδομικών αδειών.

H Ειρήνη Σημαντηράκη σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Lincoln University του Ηνωμένου Βασιλείου (R.I.B.A. Part I, II).

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στον Περιβαλλοντικό σχεδιασμό πόλεων και κτιρίων (ΕΑΠ)  ενώ είναι εγγεγραμμένη στο μητρώο των Προσωρινών Ενεργειακών Επιθεωρητών κτιρίων και κατέχει  πτυχίο Μελετητή Δημοσίων Έργων Α’ Τάξης.

 

Πριν ενταχθεί στην ομάδα της Edifice, εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Ηράκλειο, αποκτώντας εμπειρία πάνω στη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων κτηρίων καθώς και αναπλάσεων δημόσιων χώρων όπως και ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων και Εργαστηριακός συνεργάτης σε Δημόσιο Ιεκ και στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΤΕΙ Κρήτης) στο Τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων αντίστοιχα.

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

Μαριάννα Καρούζου
Μηχανολόγος Μηχανικός M.Sc.
Δημήτρης Κούρος
Μηχανολόγος Μηχανικός M.Sc.

Η Μαριάννα Καρούζου αποφοίτησε από τη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής της θητείας, της απονεμήθηκαν πολυάριθμα βραβεία για τις ακαδημαϊκές της επιδόσεις, ανάμεσα στα οποία ήταν η υποτροφία για την περάτωση των σπουδών της με το δεύτερο μεγαλύτερο βαθμό μεταξύ των αποφοιτησάντων.

 

Κατά το χρονικό διάστημα που αποτελεί μέλος του δυναμικού της Edifice, στο πεδίο εμβέλειάς της εντάσσονται η εκπόνηση μελετών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, οι μελέτες ενεργειακής απόδοσης κτιρίων, η έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης, η έκδοση αδειών εγκατάστασης και λειτουργίας επαγγελματικών εργαστηρίων-βιοτεχνιών-βιομηχανιών και η έκδοση αδειών λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ξενοδοχειακών καταλυμάτων και κολυμβητικών δεξαμενών εντός αυτών, η εκπόνηση μελετών επαγγελματικού κινδύνου, η αστεροποίηση ξενοδοχειακών καταλυμάτων, η ένταξη κατοικιών στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον», οι περιβαλλοντικές μελέτες και οι πιστοποιήσεις ISO.

Ο Δημήτρης Κούρος αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κατά το χρονικό διάστημα που αποτελεί μέλος της Edifice, έχει αναλάβει την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών απόδοσης (ΠΕΑ), την εκπόνηση μελετών ενεργειακής απόδοσης (ΜΕΑ) και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, καθώς και τη διαχείριση αιτήσεων του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

Στέφανος Καργάκης
Πολιτικός Μηχανικός M.Sc.
Διονύσης Χατζηδάκης
Πολιτικός Μηχανικός PhD
Mαρία Σπυριδάκη
Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

Στέφανος αργάκης

Ο Διονύσης Χατζηδάκης σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
Στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στο Πολυτεχνείο Κρήτης επάνω στη Μηχανική και Τεχνολογία Υλικών και Κατασκευών.

Πριν ενταχθεί στην ομάδα της Edifice εργάστηκε σε τεχνικά γραφεία στα Χανιά, αλλά και στο Πολυτεχνείο Κρήτης ως διδακτικό προσωπικό.

Είναι μέλος  της ομάδας Edifice από τον Αύγουστο του 2021 και αναλαμβάνει την εκπόνηση στατικών μελετών νέων κατασκευών και μελετών στατικής επάρκειας και ενίσχυσης υφιστάμενων κατασκευών.

Ο Σπύρος Kαλέργης σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

 

Πριν ενταχθεί στην ομάδα της Edifice, εργάστηκε σε γραφείο στο Ηράκλειο.

Διαθέτει γνώσεις σε θέματα δομοστατίκης των κατασκευών και νομιμοποιήσεων

Ο Λευτέρης Ανδρεδάκης σπούδασε Πολιτικών Δομικών Έργων στο ΤΕΙ Σερρών.

 

Πριν ενταχθεί στην ομάδα της Edifice, εργάστηκε σε τεχνικό γραφείο στο Ηράκλειο Κρήτης ολοκληρώνοντας την πρακτική του άσκηση.

Από τον Αύγουστο του 2018 εργάζεται στο γραφείο μας και διαθέτει γνώσεις σε θέματα νομιμοποιήσεων, έκδοση αδειών εγκατάστασης και λειτουργίας επαγγελματικών εργαστηρίων, όπως και έκδοση αδειών λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η Mαρία Σπυριδάκη σπούδασε Πολιτικών Δομικών Έργων στο ΤΕΙ Κρήτης και εργάστηκε σε τεχνικό γραφείο στο Ηράκλειο.

 

Εδώ και 10  χρόνια εργάζεται στην Edifice.

Διαθέτει γνώσεις σε θέματα πολεοδομικής νομοθεσίας και νομιμοποιήσεων.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ιωάννης Επανωμεριτάκης
Πολιτικός Μηχανικός PhD

ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Παντελής Ασμαργιαννάκης
Γεωπόνος Τ.Ε.
Στράτος Παπουτσόγλου
Μηχανικός Η.Υ.Σ.
Monica Altamar-Yuri
Διεθνείς Επιχειρηματικές Δραστηριότητες και Οικονομικά ΜΒΑ

Ο Στράτος Παπουτσόγλου σπούδασε Μηχανικός Υπολογιστικών Συστημάτων στο Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά.

 

Πριν ενταχθεί στην ομαδα της Edifice, δούλεψε σαν προγραμματιστής στο τμήμα e-banking σε τράπεζα στην Αθήνα καθώς και σαν αυτοαπασχολούμενος προγραμματιστής για την ανάπτυξη ιστότοπων διάφορων εταιριών και οργανισμών.

Ο Παντελής Ασμαργιαννάκης αποφοίτησε από τη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης.

 

Στην Edifice ασχολείται με θέματα διαμόρφωσης περιβάλλοντα χώρου και αρχιτεκτονικής τοπίου.

Monica Altamar-Yuri